Skrivcoach m m

Mina skrivarkurser kan anpassas till deltagarna, men mitt grundkoncept består av frigörande lustfyllda övningar som lossar flödet, inspirationen och skrivlusten – ett slags motsats till den röda pennans princip.
Jag inspirerar dig bland annat att upptäcka din egen rytm, språkmelodi och stil, att släppa blockeringar, undvika de vanligaste grynnorna och att hitta språkverktygen och skrivkrampslösarna.

Väck författaren inom dig! Alla kan skriva! Berätta din historia!

Jag håller också workshops om frigörande skrivande, tar mentor- och coachuppdrag med inriktning på journalistik och allmänt skrivande då jag blir ditt bollplank och din textrådgivare. Har gått grundkurser i coachning och mentorskap. Adeptreferenser finns.

Som moderator vid offentliga debatter kommer jag alltid väl påläst och håller samtalen/debatterna i ett spänstigt tempo.

Som skribent kan du naturligtvis anlita mig för allmän språkgranskning, webbkorrektur, texter till hemsidor, storytelling, jubileumsberättelser etcetera. (Vill du ha en spökskrivare som berättar din historia kan du alltid fråga, men då är jag dyr.)

 

citatteckenAllt, sprunget ur den skapande fantasins sköte.